Foto- en videografie x beheer

In de wereld van social media draait alles om impact. Je wilt niet alleen gezien worden; je wilt indruk maken. En dát is waar social media marketing in combinatie met professionele fotografie om de hoek komt kijken.

In de wereld van social media draait alles om impact

Wij begrijpen dat beelden krachtiger spreken dan woorden en dat jouw online aanwezigheid absoluut gaat zorgen voor meer reuring. Onze aanpak combineert de kunst van de fotografie met de wetenschap van social media marketing. We vangen niet alleen momenten, maar creëren visuele verhalen die jouw doelgroep aanspreken en betrekken. Het gaat niet alleen om het plaatsen van foto's, het gaat om het opbouwen van een authentieke online identiteit die jouw merk onderscheidt van de rest. Wij begrijpen de nuances van elke social media platform en hoe je de kracht van beeldmateriaal kunt benutten.

Onze pakketten zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Laat ons jouw merkverhaal vertellen en de wereld veroveren, één post per keer.

Contact opnemen

Neem contact op met Milou!

Met wie ga je aan de slag?

Hey! Mijn naam is Iris van Heyyourock.nl

Als fotograaf ben ik veel aan het fotograferen voor de socials voor bedrijven. En heel eerlijk? Ik heb de meest leuke en enthousiaste klanten die een business fotograaf kan wensen. Vandaar de naam van mijn bedrijf, waarbij ik mij inzet om mijn klanten op een zo authentiek mogelijke manier in het zonnetje te zetten!

Hey! Mijn naam is Milou van Bureaulou.nl

Als social media manager ben ik veel bezig met het creëren en onderhouden van jouw (online) visitekaartje. Voor mijn klanten doe ik mijn uiterste best het bedrijf op de best mogelijke manier te presenteren. Ook online moet je uitstralen wat je waard bent!

Kosten social media beheer X fotografie

Met mijn specialisatie in het beheren van Instagram-accounts, bied ik pakketten aan die zijn ontworpen om jouw aanwezigheid op dit platform te optimaliseren. Als extra voordeel post ik kosteloos door op Facebook, zodat je moeiteloos beide sociale media kanalen kunt benutten voor een consistente zichtbaarheid.

1 post per week op InstagramVanaf €690 excl. BTW per maand
2 posts per week op InstagramVanaf €950 excl. BTW per maand
3 posts per week op InstagramVanaf €1065 excl. BTW per maand

Deze prijzen zijn een indicatie. Social media beheer is maatwerk, hierdoor kunnen de daadwerkelijke op maat gemaakte pakketten qua prijs anders uitvallen.

Inbegrepen in elk pakket:

Upgrade je pakket:

Eenmalige kosten €447 euro ex BTW (Eenmalig of in 3 termijnen)

Ook dit is een indicatie, afhankelijk van hoeveel werk er daadwerkelijk verricht moet worden kan dit anders uitvallen. Deze kosten zijn nodig voor het opstarten van onze samenwerking. 

Reviews

Wat klanten zeggen

Sinds maart 2023 werk ik samen met Milou en dit bevalt mij zeer goed! Omdat het mij te veel werd, helpt Milou mij mee met social media en creëert content voor ons. Ze is super professioneel en ik hou van de manier hoe ze werkt! Ik ben tevreden en hoop dat we nog heel lang samen mogen werken!

Sharon Gül Bektaş Özdes Beautysalon Foreveryoung

Bureau Lou heeft mij geholpen met het maken van de visitekaartjes, afsprakenkaartjes, cadeaubon en het bijwerken van mijn instagram voor mijn nagelsalon Nail Boost. Milou gaat erg zorgvuldig te werk en is zeer perfectionistisch en dat zie je echt terug in haar werk. Ik ben super blij met de resultaten en zal zeker weer terugkomen bij Bureau Lou.

Danique Kootstra Nailboost

Heel tevreden over de samenwerking met Bureau Lou namens Verloskundigenpraktijk Lief Leven! De communicatie is prettig, laagdrempelig en zeker professioneel. De creativiteit van Milou sluit precies aan bij onze behoefte wat betreft de social media. Wij zouden BureauLou dan ook zeker aanbevelen!

Gienke en Danique Verloskundigenpraktijk Lief Leven

We zijn erg blij met Milou als social media bureau! We krijgen voor ons bedrijf veel leuke reacties en de professionaliteit spat van het scherm. Creatief, spontaan en betrouwbaar! Voor iedereen een aanrader!

Ferdy Snijders Autobedrijf Ferdy Snijders

Ervaringen van onze klanten

Foto- en videografie x beheer

Veelgestelde vragen

De frequentie van het bezoek van de fotograaf hangt af van het gekozen pakket, meestal 1 tot 2 dagdelen elke drie maanden, afhankelijk van de werkzaamheden. 

De richting wordt bepaald door een nauwe samenwerking tussen de fotograaf en de social media manager. Samen bespreken wij de bedrijfsdoelen, -waarden en analyseren wij de visuele identiteit om een thema en stijl te creëren die de strategische boodschap van het bedrijf blijft ondersteunen. 

Door social media beheer en foto-/videografie te bundelen, houden we de lijntjes kort. Denk aan snelle communicatie, omdat we alles onder één dak hebben. Je hoeft niet met meerdere partijen in zee, wat een hoop extra werk en tijd scheelt. De content sluit hierdoor goed aan bij wat we naar buiten willen brengen.

Een vlotte samenwerking wordt bevorderd door regelmatige communicatie en een duidelijke taakverdeling. Efficiënte vergaderingen om doelen te bespreken, verwachtingen te verduidelijken en contentkalenders te plannen, zorgen ervoor dat wij beiden ons werk op elkaar afstemmen en elkaars input benutten.

De kosten variëren op basis van het pakket die wordt afgenomen. Het is raadzaam om een gedetailleerde offerte te krijgen die aansluit bij het budget en de verwachte resultaten van de samenwerking voordat je een beslissing neemt.

Heb je vragen?

Neem contact op via het onderstaande formulier:
Telefonisch contact

06 10 10 77 94

E-mailadres

info@bureaulou.nl

Offerte aanvragen