Social media beheer

Social media beheer is tegenwoordig van groot belang voor iedere organisatie. Echter, het vergt aanzienlijk veel kostbare tijd. Mijn streven is om jou weer te laten focussen op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

Ik zorg voor online zichtbaarheid, consistentie én creativiteit

Ik zorg voor online zichtbaarheid, consistentie én creativiteit op jouw digitale kanalen. Mijn doel is om jouw bedrijf te laten uitstralen wat het waard is! Ik ga ervoor zorgen dat jouw online aanwezigheid een perfecte match wordt met de sfeer en ervaring van je bedrijf. Of het nu gaat om de website of de fysieke locatie, je wilt dat mensen direct voelen en zien waar jouw bedrijf voor staat.

Je bent op zoek naar een betrouwbare en betrokken sparringpartner, rechterhand én uitvoerder – en het liefst gespecialiseerd voor ondernemers, iemand die strategisch met je meedenkt.
Weerspiegelt dit hoe jij je voelt?

Contact opnemen

Neem contact op met Milou!

Wat levert het je op?

Consistente zichtbaarheid op social media
Zichtbaar zijn op social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Wanneer de socials worden uitbesteed zorg ik ervoor dat je wekelijks consistent zichtbaar bent. Consistente zichtbaarheid is de sleutel voor het opbouwen van een groter bereik.
Geïnteresseerde volgers
Door het gebruik van gezonde strategieën en een betere zichtbaarheid zul je zien dat je meer geïnteresseerde volgers krijgt in plaats van de massa die niks oplevert.
Ruimte voor andere prioriteiten
Door de socials uit te besteden heb jij weer minder zorg. Je hoeft er nauwelijks nog naar om te kijken en kan je hierdoor focussen op andere belangrijke taken.
Rust en structuur
Ik neem je zoveel als kan uit handen. Soms is je eigen input wel noodzakelijk. Verder kunnen we de samenwerking indelen zoals jij fijn vindt. Door middel van duidelijke communicatie en planning creëren we rust en structuur.
Een passende inrichting van de socials
Afhankelijk van jouw wensen en doelen zorg ik voor een passende inrichting die er aantrekkelijk uitziet voor jouw doelgroep en weerspiegelen we waar jouw bedrijf voor staat.
Een specialist en sparringpartner
Wanneer jij het social media beheer uit handen geeft zal ik meedenken hoe we de platformen kunnen blijven verbeteren. Je hebt een specialist naast je waar je samen mee kan sparren.

Kosten social media beheer Instagram

Met mijn specialisatie in het beheren van Instagram-accounts, bied ik pakketten aan die zijn ontworpen om jouw aanwezigheid op dit platform te optimaliseren. Als extra voordeel post ik kosteloos door op Facebook, zodat je moeiteloos beide sociale media kanalen kunt benutten voor een consistente zichtbaarheid.

1 post per week op InstagramVanaf €475 excl BTW per maand
2 posts per week op InstagramVanaf €525 excl BTW per maand
3 posts per week op InstagramVanaf €600. excl BTW per maand
4 posts per week op InstagramVanaf €675 excl BTW per maand

Deze prijzen zijn een indicatie. Social media beheer is maatwerk, hierdoor kunnen de daadwerkelijke op maat gemaakte pakketten qua prijs anders uitvallen.

Inbegrepen in elk pakket:

Upgrade je pakket:

Eenmalige kosten €347 euro ex BTW (Eenmalig of in 3 termijnen)

Ook dit is een indicatie, afhankelijk van hoeveel werk er daadwerkelijk verricht moet worden kan dit anders uitvallen. Deze kosten zijn nodig voor het opstarten van onze samenwerking. 

Reviews

Wat klanten zeggen

Sinds maart 2023 werk ik samen met Milou en dit bevalt mij zeer goed! Omdat het mij te veel werd, helpt Milou mij mee met social media en creëert content voor ons. Ze is super professioneel en ik hou van de manier hoe ze werkt! Ik ben tevreden en hoop dat we nog heel lang samen mogen werken!

Sharon Gül Bektaş Özdes Beautysalon Foreveryoung

Bureau Lou heeft mij geholpen met het maken van de visitekaartjes, afsprakenkaartjes, cadeaubon en het bijwerken van mijn instagram voor mijn nagelsalon Nail Boost. Milou gaat erg zorgvuldig te werk en is zeer perfectionistisch en dat zie je echt terug in haar werk. Ik ben super blij met de resultaten en zal zeker weer terugkomen bij Bureau Lou.

Danique Kootstra Nailboost

Heel tevreden over de samenwerking met Bureau Lou namens Verloskundigenpraktijk Lief Leven! De communicatie is prettig, laagdrempelig en zeker professioneel. De creativiteit van Milou sluit precies aan bij onze behoefte wat betreft de social media. Wij zouden BureauLou dan ook zeker aanbevelen!

Gienke en Danique Verloskundigenpraktijk Lief Leven

We zijn erg blij met Milou als social media bureau! We krijgen voor ons bedrijf veel leuke reacties en de professionaliteit spat van het scherm. Creatief, spontaan en betrouwbaar! Voor iedereen een aanrader!

Ferdy Snijders Autobedrijf Ferdy Snijders

Ervaringen van onze klanten

Social media beheer

Veelgestelde vragen

Social media beheer is bedoeld voor ondernemers met ambitie, die streven naar een betere online zichtbaarheid en online willen weerspiegelen waar het bedrijf voor staat., Als jij een gedreven ondernemer bent met een product of dienst en strategisch gebruik wilt maken van social media, dan is dit zeker iets voor jou!

Ja, het uitbesteden van social media kan zeker leiden tot betere resultaten en een verbeterde online aanwezigheid voor jouw bedrijf. Door samen te werken met Bureau Lou profiteer je van mijn expertise en strategische benadering van social media management. Plan een kennismakingsgesprek in, en laten we samen ontdekken hoe ik je kan ondersteunen.

Maak een afspraak

Ik neem zoveel mogelijk voor je uit handen, maar soms is jouw eigen input nodig. We kunnen de samenwerking flexibel inrichten volgens jouw voorkeuren.

De samenwerking voor social media beheer heeft een minimale duur van 3 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar. Na deze periode is het mogelijk om maandelijks op te zeggen met een opzegtermijn van 31 dagen. Gedurende deze tijd verdiep ik me in jouw bedrijf en producten/diensten, omdat echte groei op social media tijd kost.

Een goede klik vind ik essentieel voor een waardevolle samenwerking. Na een kennismakingsgesprek bekijken we of er een match is. Als we besluiten samen te werken, gaan we eerst strategisch kijken hoe we jouw bedrijf het beste kunnen positioneren op social media. Tijdens onze kick-off meeting duiken we volledig in jouw bedrijf, doelen, doelgroep en ideale klant. Vervolgens gaan we aan de slag! Wil je meer details? Klik hier voor een uitgebreide uitleg over mijn werkwijze.

Meer informatie

Heb je vragen?

Neem contact op via het onderstaande formulier:
Telefonisch contact

06 10 10 77 94

E-mailadres

info@bureaulou.nl

Offerte aanvragen