Hey, mijn naam is Milou!

JOUW BETROUWBARE SOCIAL MEDIA MANAGER & HELPENDE HAND IN JE BUSINESS

Leuk dat je wilt weten wie het gezicht is achter Bureau Lou. Mijn naam is Milou Bakker en ik ben de trotse eigenaresse van Bureau Lou. Mijn avontuur begon allemaal met een idee, wat als ik nou ga doen waar ik blij van word? Ik switchte enkele keren van baan, in de hoop dat deze job het zou zijn…. En (on)bewust nam ik ook vaak social media gerelateerde taken op mij. Dit was iets waar ik altijd mijn creativiteit in kwijt kon. Toen ik besefte dat een reguliere 9-5 job mij niet gelukkig ging maken en ik mij realiseerde dat social media marketing mij bleef interesseren, nam ik een sprong in het diepe door ontslag te nemen.

Ik liet mij opleiden tot social media manager! En nu staan we hier. Bureau Lou is een feit en ik mag andere bedrijven helpen door middel van mijn creativiteit en kennis.

Passie is de drijvende kracht achter alles wat ik doe, en mijn grootste passie ligt in social media beheer.

Mijn missie is om andere bedrijven en ondernemers te ontzorgen bij het social media beheer. Ik zet mij volledig in om jouw bedrijf op de zo best mogelijke manier online te presenteren. Met mijn eerlijke prijzen en op maat gemaakte oplossingen bied ik iedere ondernemer een krachtig en resultaatgericht plan van aanpak.

Wat maakt mijn aanpak uniek?

Het begint met het creatieve aspect, waar ik met enthousiasme en innovatie nieuwe content bedenk die opvalt in de digitale menigte.

Elke post is doordacht en doelgericht. Een samenwerking is meer dan alleen het beheren van sociale media; het gaat om het creëren van een betekenisvolle online aanwezigheid die jouw merk laat stralen. Bij Bureau Lou begrijpen we dit als geen ander, en dat maakt ons uniek in de wereld van social media beheer.

Maar het gaat verder dan dat. Het draait ook om het plannen van een feed overzicht dat visueel aantrekkelijk is en je merkidentiteit versterkt. Een georganiseerde en samenhangende feed laat een blijvende indruk achter en trekt de aandacht van je publiek.

En dan is er nog het belang van het vertellen van een verhaal. Ik geloof sterk in de kracht van storytelling op social media. Jouw merk heeft een verhaal te vertellen, en ik ben hier om ervoor te zorgen dat het verhaal niet alleen wordt gehoord, maar ook wordt gevoeld. Ik breng jouw verhaal op een manier die mensen betrokken maakt.

Over mij

Leer mij kennen - Fun facts

Perfectionist

Mijn perfectionisme is mijn kracht en soms mijn valkuil. Je hoeft niet te twijfelen aan mijn inzet 😉 Ik haal graag het beste in mijzelf naar boven en zo ook voor mijn klanten streef ik naar het beste resultaat.

Hondengek

Ik ben helemaal gek op dieren, en voornamelijk honden. Ik ben van kleins af aan altijd met deze kleine viervoeters opgegroeid. Dat gevoel dat ze je hebben gemist, ook al ben je 5 minuten weg geweest, ik houd ervan.

Achtergrond schoonheidsspecialiste

Voordat ik ben opgeleid als social media manager heb ik een opleiding afgerond tot allround schoonheidsspecialiste. Vanaf mijn 16e tot 22e heb ik parttime vaste klantjes gehad die ik aan huis voorzag van een behandeling. Het salonnetje is omgebouwd naar kantoor, waar ik dagelijks perfect mijn werk kan uitvoeren.

Rust vind ik bij zee

Het geluid, de geur, de vibe. De zee en het strand is iets waar ik helemaal zen wordt. Weer of geen weer, ik breng altijd graag een bezoekje aan de zee als ik in de buurt ben.

Tijd voor jou om je voor te stellen:

Het lijkt me interessant om ook meer te weten te komen over jou! Laten we eens samen vrijblijvend een belletje doen. We bespreken jouw doelen en hoe we deze kunnen behalen. Ik spreek je snel!