Parc Centrum Sandur

Parc Centrum Sandur

Onder één dak vind je alles wat je zoekt! Zeven dagen per week geopend, biedt Parc Centrum Sandur een scala aan horecagelegenheden, waaronder een snackbar, à la carte restaurant, grill restaurant, pizzeria en bowlingbaan. Naast een uitgebreid aanbod op het gebied van horeca, kun je ook gebruikmaken van onze sportschool met fitnessruimte en diverse groepslessen, tennis-, squash- én padelbanen. Bovendien beschikken ze over een verfrissend zwembad en een handige supermarkt. 

Naast dat het park bezocht wordt door mensen uit de regio, komen parkgasten van Center Parcs Parc Sandur hier graag om te ontspannen. 

De samenwerking 

Als social media-beheerder en fotograaf voor Parc Centrum Sandur, nemen wij (Milou en Iris) het volledige social media-beheer op ons. Van foto- en videografie tot contentplanning, onze missie is duidelijk: consistente zichtbaarheid creëren, de naamsbekendheid vergroten en het Instagram-publiek laten groeien. Samen bundelen we onze krachten om Parc Centrum Sadur een sterke en herkenbare online aanwezigheid te geven. 

Het resultaat van uitbesteden

Consistente aanwezigheid

Naamsbekendheid

Groter bereik

Online visitekaartje

Fotografie

Videografie

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video