Kennismakingsdienst

Wil je de eerste stappen zetten naar een professionele online aanwezigheid zonder te investeren in volledig social media beheer? Dan is mijn samengestelde Starter Kit perfect voor jou! Met deze kit krijg je een opfrisbeurt voor je Instagram-pagina en een vliegende start met 1 maand aan op maat gemaakte content.

Wat houdt de Starter Kit in?

Met deze kit ga ik jouw Instagram-pagina restylen door de volgende stappen te volgen:

Naast deze pagina-upgrade ontvang je ook: 

1 Maand aan Content: 8 op maat gemaakte posts die passen bij jouw doelen en wensen. Deze worden geleverd met een handige contentkalender. 

Bonus: Een mini Branding Kit ter waarde van €75. Hierin vind je je logo, fonts, kleurcodes en een moodboard voor extra inspiratie.

Contact opnemen

Neem contact op met Milou!

Inbegrepen in de starterskit:

Kosten kennismakingsdienst

€397,-

Deze prijzen zijn een indicatie. Social media beheer is maatwerk, hierdoor kunnen de daadwerkelijke op maat gemaakte pakketten qua prijs anders uitvallen.

Reviews

Wat klanten zeggen

Bureau Lou heeft mij geholpen met het maken van de visitekaartjes, afsprakenkaartjes, cadeaubon en het bijwerken van mijn instagram voor mijn nagelsalon Nail Boost. Milou gaat erg zorgvuldig te werk en is zeer perfectionistisch en dat zie je echt terug in haar werk. Ik ben super blij met de resultaten en zal zeker weer terugkomen bij Bureau Lou.

Danique Kootstra Nailboost
Kennismakingsdienst

Veelgestelde vragen

Deze Starter Kit is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Het is de perfecte manier om je Instagram-pagina een nieuw leven in te blazen en een professionele uitstraling te geven, zonder de kosten en verplichtingen van doorlopend social media beheer. 

Laten we samenwerken om jouw merk te laten stralen in de online wereld. Bestel vandaag nog je Starter Kit en geef je online aanwezigheid een welverdiende upgrade! 

Ja, ik zal een gedetailleerde contentkalender opstellen die aangeeft welke posts op welke dagen geplaatst worden.

Ik ontvang graag de merkwaarden, doelgroepinformatie, specifieke berichtgeving en eventuele bestaande branding richtlijnen ontvangen om ervoor te zorgen dat de restyling en contentcreatie goed aansluit bij de merkidentiteit.

Heb je vragen?

Neem contact op via het onderstaande formulier:
Telefonisch contact

06 10 10 77 94

E-mailadres

info@bureaulou.nl

Offerte aanvragen