Vormgeving drukwerk

Als ondernemer bevind je je in een voortdurende strijd om de aandacht van potentiële klanten te trekken en te behouden. In dit digitale tijdperk waarin we leven, zou je kunnen denken dat online marketing en sociale media alle antwoorden bieden. Maar er is één traditioneel maar uiterst effectief hulpmiddel dat niet over het hoofd mag worden gezien: drukwerk.

Show je brand, laat het stralen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Onderschat de kracht van drukwerk niet!

Professionaliteit
Een professioneel ontwerp straalt geloofwaardigheid uit. Het toont aan dat je serieus bent over je bedrijf en bereid bent te investeren in kwaliteit. Klanten voelen zich eerder geneigd om zaken te doen met een bedrijf dat professionaliteit uitstraalt.
Eerste indruk
Drukwerk is vaak het eerste tastbare contactpunt tussen jouw bedrijf en potentiële klanten. Het ontwerp van je visitekaartje, brochure of flyer kan het verschil maken tussen het vastleggen van een nieuwe klant of ze naar de concurrentie sturen. Een aantrekkelijk ontwerp wekt vertrouwen en interesse op.
Merkidentiteit
Het ontwerp van je drukwerk moet consistent zijn met je merkidentiteit. Door dezelfde kleuren, logo's en stijlelementen te gebruiken, versterk je de herkenbaarheid van je merk. Dit zorgt voor consistentie in al je marketingmaterialen en bouwt een sterke merkidentiteit op.
Blijvende impact
In tegenstelling tot online advertenties die snel voorbij kunnen scrollen, heeft drukwerk een fysieke aanwezigheid. Mensen kunnen het vasthouden, bewaren en erop terugkomen wanneer ze maar willen. Dit zorgt voor een blijvende impact en herinnering aan je bedrijf.
Reviews

Wat klanten zeggen

Bureau Lou heeft mij geholpen met het maken van de visitekaartjes, afsprakenkaartjes, cadeaubon en het bijwerken van mijn instagram voor mijn nagelsalon Nail Boost. Milou gaat erg zorgvuldig te werk en is zeer perfectionistisch en dat zie je echt terug in haar werk. Ik ben super blij met de resultaten en zal zeker weer terugkomen bij Bureau Lou.

Danique Kootstra Nailboost
Vormgeving drukwerk

Veelgestelde vragen

Bij het ontwerp van een visitekaartje zijn cruciale elementen onder andere lettertypes, kleurcodes, het bedrijfslogo, en eventuele specifieke informatie die je al in gedachten hebt. Voor een duidelijk beeld van je voorkeuren is het handig om voorbeelden te delen.

Hoewel er verschillende formaten mogelijk zijn, is het standaardformaat voor visitekaartjes 55 x 85 mm, vergelijkbaar met de afmetingen van een bankpasje. Visitekaartjes kunnen zowel liggend als staand worden afgedrukt.

Het drukproces wordt verzorgd door een externe partij. In overleg kunnen we regelen dat de kaartjes worden besteld en op locatie worden afgeleverd. De prijs is afhankelijk van het aantal kaartjes en de drukinstellingen.

Zeker! Ik kan je logo verwerken in drukwerk, hoewel ik zelf geen logo's ontwerpen.

Hoeveel mogelijkheden heb ik om wijzigingen aan te brengen in het ontwerp voordat het definitief wordt? 

Ik streef ernaar om met zo min mogelijk aanpassingen een goed ontwerp te leveren. Goed overleg en duidelijke wensen dragen bij aan een efficiënt ontwerpproces.

De kosten variëren afhankelijk van de specifieke aanvraag. Na ontvangst van de details berekenen we een prijs op maat.

Heb je vragen?

Neem contact op via het onderstaande formulier:
Telefonisch contact

06 10 10 77 94

E-mailadres

info@bureaulou.nl

Offerte aanvragen