Bureaulou

Werkwijze

1. Kennismaken

Je kunt kiezen voor een fysiek of telefonisch kennismakingsgesprek, afhankelijk van je voorkeur en de omstandigheden. Het belangrijkste is dat beide partijen zich er prettig bij voelen. In dit gesprek bepalen we of er een match is. We bespreken vrijblijvend de wensen en hierna ontvang je een op maat gemaakte offerte. Vanuit daar maken we de keus of we samen aan de slag gaan!

2. Kick- off

Social media succes begint met een sterke strategie: we starten met een strategie kick-off waarin wij oid de doelgroep visualiseren, concurrentie analyseren, heldere doelen stellen en kijken naar een passende vormgeving van het account.

3. Samenwerking

Wanneer stap 2 duidelijk is gaan we aan de slag. We starten met het maken van een contentplan en het optimaliseren van de accounts. Denk hierbij aan de profielfoto, highlights, biografie en huisstijlplan.

4. Het proces

Bureau Lou zal de besproken taken op zich nemen en zoveel als mogelijk uit handen nemen. De resultaten zullen geanalyseerd worden en aan de hand daarvan aangepast worden waar nodig.

5. Contact

Tijdens de samenwerking heb je Whatsapp support. In de groepsapp die aangemaakt wordt bespreken we alles wat betreft de socials. Denk hierbij aan al je vragen maar ook de planningen.

Samen kijken naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de groeimogelijkheden voor jouw bedrijf? Laten we een keer samen bellen!
Werkwijze

Veelgestelde vragen

Ik waardeer je interesse! Om meer te weten te komen over mijn diensten, kun je contact opnemen via e-mail of telefoon. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ook informatie aanvragen door op de button "Vraag informatie aan" te klikken.

Zeker, als je liever persoonlijk ontmoet, kunnen we een fysieke afspraak regelen. Ik sta open voor face-to-face ontmoetingen om ideeën te delen en plannen te bespreken. Afhankelijk van de omstandigheden kiezen we samen voor een online of fysieke afspraak. 

Mijn werkwijze bij het ontwikkelen van een social media-strategie voor klanten begint met een grondige analyse van jouw bedrijf, doelgroep en concurrenten. Vervolgens ontwikkelen we een aangepaste strategie met duidelijke doelen, een gedetailleerde contentplanning. We blijven aanpassingen maken waar nodig om ervoor te zorgen dat de strategie optimaal blijft aansluiten bij jouw behoeften.

Ik start met het ontwikkelen van een contentkalender. Dit proces omvat het maken, bewerken en inplannen van relevante en boeiende content, inclusief afbeeldingen, teksten en hashtags.

Tijdens de samenwerking hebben we korte lijntjes. We gebruiken WhatsApp voor dagelijkse communicatie en hebben regelmatig overlegmomenten om de voortgang te bespreken, vragen te beantwoorden en aanpassingen te maken.

Heb je vragen?

Neem contact op via het onderstaande formulier: